bűncselekmény

2021.07.02. 15:36

Volt iskolatársát rabolta ki a kiskunhalasi fiatal

Bár napokkal korábban történt a bűncselekmény, a kiskunhalasi rendőrök a bejelentést követő napon elfogták a rablással gyanúsítható férfit.

baon.hu

Egy kiskunhalasi fiatalkorú szerdán feljelentést tett a rendőrségen, mivel elmondása szerint általános iskolai volt évfolyamtársa múlt héten pénteken kirabolta. A sértett elmondta, hogy az utcán odajött hozzá korábbi ismerőse és pénzt kért tőle. Miután 200 forintot adott neki továbbsétált, de ez az összeg nem volt elég a férfinak, így arra kérte a fiatalt, hogy a nála lévő pár száz forint helyett adjon neki egy 1000 forintot. A fiatal belement a pénzváltásba, de az elkövető kitépte a címletet a kezéből. Ezt a sértett visszakövetelte, de ekkor a férfi fellökte és elment a helyszínről. A fiatalkorú súlyosan megsérült – olvasható a police.hu-n.

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a rablással gyanúsítható 18 éves helyi férfit, aki kihallgatásán beismerő vallomást tett.

A rendőrök őrizetbe vételét követően kezdeményezték a gyanúsított letartóztatását.

Ha bűncselekményt követtek el Ön ellen, haladéktalanul tegyen feljelentést! Az ezzel kapcsolatos információkat IDE kattintva olvashatja!

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik