galériával

2021.05.11. 22:54

Súlyos baleset történt Mórahalom közelében

Baleset történt kedden kora este Mórahalom közelében az 5511-es számú úton, ahol egy személyautó felborult. Mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre.

Pozsgai Ákos

Fotó:

A baleset egy balra ívelő kanyar után történt, amikor a Renault személyautót vezető nő elvesztette uralmát a jármű felett, a jobb oldali padkára sodródott, majd több métert repült és a kerékpárútra zuhant, ahol a tetejére borult.

A balesethez a szegedi hivatásos és a mórahalmi önkéntes tűzoltókat riasztották, valamint a mentők is kivonultak a helyszínre, ahová riasztották a légi mentőket is.

Egy férfi, aki állítása szerint látta a balesetet, elmondta, hogy az autóban ülő egyik nő kizuhant a kocsiból az úttestre. Információink szerint őt többszörös gerinc és többszörös végtagtöréssel szállította a mentőhelikopter a szegedi klinikára. A gépkocsiban ülő másik nő is súlyosan megsérült, mentőautóval vitték a szegedi klinikára.

Az érintett útszakaszt a mentés, a helyszínelés és a műszaki mentés miatt több órára lezárta a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában