KISKUNHALAS

2021.05.29. 16:59

Mentőhelikopter is érkezett a férfiért, de nem tudták megmenteni az életét

Mentők, tűzoltók és rendőrök lepték el szombat kora délután Kiskunhalason a József Attila utcát, egy idős férfi lett rosszul a padlásán. A szentesi légimentőket is riasztották a beteghez, ám hiába küzdöttek érte több mint egy órán át, nem tudták megmenteni az életét.

Pozsgai Ákos

Fotó:

Helyszíni információink szerint a nyolcvan év körüli bácsi a családi háza melléképületének tetőszerkezetét javította egy ismerősével, amikor a padlástérben hirtelen rosszul lett. Az ismerős azonnal értesítette a mentőket és hívták a tűzoltókat, valamint a helyszínre érkezett a városi orvosi ügyelet is.

Már a padlástérben megkezdték az életmentő beavatkozást a mentők és az ügyeletes orvos, miközben a közeli vásártéren leszállt a szolnoki légimentő bázis mentőhelikoptere.

A légimentőket a készenléti rendőrök két járőrkocsival, szirénázva vitték a József Attila utcába.

Egy idő után sikerült annyira stabilizálni az idős férfi állapotát, hogy a tűzoltók speciális hordágyon le tudták hozni az udvarra, ahol a mentők és az orvosok tovább folytatták az életmentő beavatkozást. Több mint egy órán át küzdöttek az életéért, azonban nem sikerült megmenteni, a férfi elhunyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában