galériával frissítve

2020.05.16. 19:22

Megöltek egy idős vállalkozót Halason

Szombaton az esti órákban történt az eset. A feltételezett elkövető elszámoltatása folyamatban van.

Pozsgai Ákos

05.17. 10:08

A rendőrségi közlemény szerint a 23 éves kiskunhalasi férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy otthonukban szóváltásba keveredett keresztapjával, majd egy 20 centiméter pengehosszúságú késsel többször megszúrta.

A történtek után a bántalmazó személyesen tett bejelentést a helyi rendőrkapitányságon, ahol elfogták, kihallgatták és őrizetbe vették. A főkapitányság nyomozói előterjesztést tettek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

22:06

A rendőrség az áldozat egyik családtagját hallgatja ki ezekben a percekben.

20:12

A technikusok kezeslábasban közelítették meg a helyszínt. A forrónyomos csoport megkezdte a helyszíni szemlét.

19:47

A 23 éves fiatalember beismerte tettét, a rendőrök előállították és bevitték a kapitányságra. A technikusok hamarosan kezdik vizsgálni a helyszínt.

19:44

A családi ház udvarában lévő műhely is rendőrségi szalaggal van körbekerítve, kordonozva, az egyenruhások ott is vizsgálódnak.

19:31

Helyszíni információink alapján az emberölés a Fejérföld utcában történt. Az áldozat egy ismert üvegező, képkeretező vállalkozó. A ház körbe van szalagozva, be van kerítve rendőrségi szalaggal. A helyszínen három rendőrségi kocsi áll, az egyenruhások biztosítják a területet. A technikusok elkezdték filmezni az utcát és a házat, képeket is készítenek a helyszínről. A kutyás szolgálat is a helyszínen van.

19:22. A police.hu információi:

Egy 23 éves kiskunhalasi férfi 2020. május 16-án 16 óra 28 perckor bejelentette a helyi rendőrkapitányságon, hogy bántalmazta egy hozzátartozóját. A mentők nem tudták megmenteni a 79 éves férfi életét, ő a helyszínen meghalt.

Az esettel összefüggésben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette miatt indított nyomozást. A fiatal férfi elszámoltatása folyamatban van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában