Kiskunhalas

2020.01.05. 11:43

A zebrán gázolt el egy rendőrt az ittas sofőr Halason

Szolgálatba érkező rendőrt gázolt el egy ittas sofőr szombaton kora este Kiskunhalason, a Készenléti Rendőrség épülete előtt a kijelölt gyalogátkelőhelyen. A rendőrrel lévő kollégái még el tudtak ugrani az érkező autó elöl.

Pozsgai Ákos

Forrás: baon.hu

Fotó: Pozsgai Ákos

Információink szerint a három rendőr éppen szolgálatba érkezett, a gyalogátkelőhelyen mentek át, amikor érkezett az autós, két rendőr még el tudott ugrani, de harmadik kollégájukat elütötte az autó. Információink szerint a rendőr megsérült, a mentők kórházba szállították.

Fotó: Pozsgai Ákos / baon.hu

Úgy tudjuk, hogy a gépkocsi vezetője ittasan vezette az autóját. A baleset a Készenléti Rendőrség Mártírok úti épülete előtt történt, néhány sarokkal onnan, ahol két hete egy bicikliző kislányt ütött el egy szintén ittas gépkocsivezető, és az éppen arra járőröző készenléti rendőrök siettek elsőként a kocsi alá szorult gyermek segítségére.

Fotó: Pozsgai Ákos / baon.hu

A szombat esti balesetről kértünk tájékoztatást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatától, ahonnan azt a választ kaptuk, hogy a törvényes határidőn belül válaszolni fognak a feltett kérdéseinkre.

A közelben korábban is történt egy hasonló baleset

Tavaly, december 13-án írtuk meg, hogy egy bicikliző kislányt sodort el egy autó Kiskunhalason, a Szász Károly utcán, a körforgalom közelében. Az autó vezetője a történtek után a helyszínről elmenekült, és nem nyújtott segítséget a sérült gyermeknek, aki a jármű alá szorult. A baleset további részleteiért kattintson a linkre!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában