lezárt nyomozás

2019.12.01. 10:01

Emberölés kísérletével gyanúsítható a 15 éves sükösdi fiú

A nyomozók álláspontja szerint a fiatal súlyosabb bűncselekménnyel, emberölés bűntett kísérletével gyanúsítható a nyáron történt késelési ügyben.

police.hu

Forrás: police.hu

A 15 éves sükösdi fiú a gyanú szerint – előzetes szóváltást követően – szívtájékon szúrta édesanyja élettársát, egy 47 éves férfit június 9-én. A sértett életveszélyes sérülést szenvedett, őt a helyszínen újra is kellett éleszteni. A fiú a rokonaihoz menekült, ám a rendőrök rövid időn belül elfogták, majd életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették.

A rendőrök az eljárás során módosították a gyanúsítást. Az igazságügyi orvosszakértő véleménye alapján, valamint a cselekmény körülményeire is figyelemmel a nyomozók álláspontja szerint a fiatal súlyosabb bűncselekménnyel: emberölés bűntett kísérletével gyanúsítható.

A jelenleg is letartóztatásban lévő fiatalkorú ügyében a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat vádemelési javaslattal átadták az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában