Kiskunmajsa

2019.10.28. 13:25

Nem volt jogsija az autónak csapódó ittas robogósnak

Súlyos, nyolc napon túl gyógyuló nyílt sérülést szenvedett a karján az a robogós, aki vasárnap este egy elé kanyarodó Opel személyautónak ütközött.

Pozsgai Ákos

A baleset vasárnap este fél hét tájban történt Kiskunmajsán, a Félegyházi út és a Petőfi utca kereszteződésében. Az Opel vezetője nem vette észre a Félegyházi úton szemből érkező robogóst és balra kanyarodás közben elé kanyarodott. A motoros már nem tudott megállni, nekiütközött a gépkocsi hátsó részének. Az robogót vezető férfi nyílt sérülést szenvedett a karján, helyszíni információink szerint ennek ellenére nem akart se mentőt, se rendőrségi intézkedést kérni.

Végül a kiérkező mentők a helyszínen ellátták a sérülését, majd a kiskunhalasi kórházba szállították. A helyszíni vizsgálat során az Opel vezetője azt állította a rendőröknek, hogy a robogó nem volt kivilágítva, ezért nem észlelte a sötétben. Információink szerint az motoros férfinek nem volt vezetői engedélye és úgy tudjuk, hogy felmerült nála az ittas vezetés gyanúja is, ráadásul a motor papírjai sem voltak rendben. A kereszteződésben lévő térfigyelő kamera állítólag nem működött, így nem rögzítette a balesetet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában