baleset

2019.08.03. 15:04

Gyalogost gázolt a helyi járatos busz Kecskeméten

Helyi járatos busz gázolt el egy 64 éves férfit Kecskeméten, az Ipoly utcánál lévő kereszteződésnél péntek este. A férfi állapotát az újraélesztés után stabilizálták, majd kórházba szállították.

police.hu

Forrás: police.hu

Kecskemét belterületén, a Dózsa György úton – az Izsáki út felől a Petőfi Sándor utca irányában – haladt péneteken 21 óra 13 perckor egy helyi járatos autóbusz.

A 34 éves sofőr az Ipoly utca kereszteződéséhez érve nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen az Ipoly utca felől a Botond utca irányába átkelő 64 éves férfinek, és a busz jobb elejével elütötte a gyalogost. A baleset következtében az idős férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen újra kellett éleszteni.

Az életmentésben egy kecskeméti rendőr, illetve a Készenléti Rendőrség egyenruhásai is részt vettek.

A baleset bekövetkezésének körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Ismét rendőrök mentettek életet

Az eszméletlen, vérző, életjeleket nem mutató férfi újraélesztését a Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársa, a közelben tartózkodó, szabadidejét töltő Hámori Bernadett r. főhadnagy kezdte meg. A bejelentést követő egy percen belül a Készenléti Rendőrség járőrei is a helyszínre érkeztek, és egyikük, Feicht János r. főtörzsőrmester átvette, és a mentőszolgálat szakembereinek kiérkezéséig folytatta a mentést. A mentőszolgálat munkatársai a 64 éves sérült állapotát stabilizálták, majd kórházba szállították a férfit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában