Lezárt akta

2018.05.26. 09:27

Rablás és testi sértés miatt felelhet a két tizenéves

Vádemelést javasolnak a kalocsai rendőrök azzal a két fiatallal szemben, akik tavaly decemberben betörtek egy drágszéli nő házába, majd kirabolták és súlyosan bántalmazták.

baon.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, 2017. december 9-én 5 óra körül egy drágszéli családi házba ismeretlenek bementek, és megütötték a haza érkező tulajdonost, aki súlyos sérülést szenvedett. A lakásból műszaki cikkeket, kozmetikumokat, ruhaneműket és készpénzt tulajdonítottak el a tettesek.

Az esetet öt nappal később jelentették a rendőrségen. A kalocsai nyomozók néhány óra alatt beazonosították a feltételezett elkövetőket, egy 15 éves helyi fiút és egy 14 éves lányt. A két fiatalkorút gyanúsítottként hallgatták ki rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az idősebb gyanúsított jelenleg is előzetes letartóztatásban van, míg társa szabadlábon védekezik.

A Kalocsai Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban lezárta, és az ügyet vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek küldte meg.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában