baleset

2018.05.12. 13:43

Négy autó karambolozott Tompa közelében

Félpályán le kellett zárni az 53-as főutat a körforgalom és Tompa közötti szakaszon, ahol eddigi tisztázatlan körülmények között négy személyautó ütközött egymással szombat délelőtt. A baleset során senki nem sérült meg, az anyagi kár azonban jelentős.

Pozsgai Ákos

Az összetört autók és a szétszóródott roncsdarabok mindkét forgalmi sávot elfoglalták, a helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt váltakozó irányba az útpadkára terelték a forgalmat a rendőrök.

Helyszíni információink szerint a baleset akkor történt, amikor az egyik jármű előzni kezdte az előtte lévő autókat, miközben a legelső gépkocsi balra kanyarodott. Az érintett szakaszon záróvonal is van, információink szerint a kanyarodó személyautó a számára szaggatott vonallal jelölt részen kezdte meg a manővert, amikor az előző gépkocsival összeütköztek, a mögöttük érkező autók pedig már nem tudtak megállni és egymásba rohantak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában