Kiskutya

2023.11.06. 15:38

Luxusútjaira is magával vinné választottját Jákob Zoli – videóval

Vajon Betti féltékeny lesz Jákob Zoli kedvencére?

Baon.hu

Jákob Zoltán

Fotó: TV2

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, vasárnap este kiderült, hogy Jákob Zoli melyik hölgynek, Bettinek vagy Natinak adta az utolsó rózsát a TV2-n látható A Nagy Ő című műsorban. Bár a körmöskirály jó sokáig mérlegelt, dilemmázott, hogy ki legyen a végső befutó, vasárnap este végül Bettit választotta.

Ám választottjának számolnia kell azzal is, hogy Zoli szívét korábban már egy barna szépség elrabolta. Szeptemberben beszámoltunk arról, hogy a hartai üzletember úgy döntött, hogy lesz egy kutyája. A követői segítségét kérte a kutyus kiválasztásában, akik végül a zöld nyakörves kutyus mellett voksoltak. 

Jákob Zoli később videóban is megmutatta kedvencét a közösségi oldalán.

Az üzletember a rajongásig szereti új társát, a Lini névre hallgató tündéri kölyökkutyát, amit most a Bors kamerái előtt meg is mutatott. A milliárdos üzletember úgy gondol a cuki szőrmókra, mintha egy negyedik gyermek érkezett volna a családba. Ráadásul a mindössze két és fél hónapos mini uszkár több parancsszót is ismer már a gazdájától, amit gond nélkül teljesít is: ilyen az ül, fekszik és a fujj – írja a borsonline.hu.

A kutya ágyba való. Este, mikor szomorkodik, fölveszem az ágyba, talán még el is aludnék vele, mellette, hogyha le tudna jönni az ágyról pisilni, mondjuk.

De hát mivel olyan picike, és olyan nagy az ágy, ezért amíg nem veszek egy csúszdát neki, vagy egy létrát, vagy egy dobogót, addig nem alszik az ágyban velem – mondta a Borsnak Zoli, aki nagyon gyakran tölti az idejét külföldön, ám Lininek akkor sem kell aggódnia, gazdija ugyanis a legegzotikusabb helyekre is magával fogja vinni a tündéri négylábút.

Az üzletember ugyanis most már minden foglalása előtt figyelembe fogja venni, hogy az adott hotel kutyabarát-e, így Lini is vele tarthat a luxusutakra.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!