Finálé

2023.11.05. 21:56

Jákob Zoli végre megtalálta az igazit: véget ért a Nagy Ő

Hetek óta nyomon követhettük a a hartai származású milliárdos, Jákob Zoli szerelmi életét, hiszen idén ő bújt a Nagy Ő bőrébe. Hosszas mérlegelés utn végül ma meghozta élete egyik legfontosabb döntését.

Orosz Fanni Flóra

Véget ért a Nagy Ő

Forrás: TV2

Jákob Zoli, hartai származású milliárdos, aki idén maga volt a Nagy Ő végre meghozta élete egyik legmeghatározóbb döntését. A szőke herceg 19 lány között kereste azt az egyet, akivel megtalálhatja az igaz szerelmet. A lányok igazán különbözőek voltak, ez pedig a két finalistáról is elmondható. A döntőben a 20 éves szőke szépség Nati, és a céltudatos Betti álltak. 

Végül Zoli meghozta azt a döntést, amivel tudta, hogy egyikőjüknek biztosan összetöri a szívét. A Nagy Ő-nek viszont mindenekelőtt a saját boldogságát és a saját jövőjét kellett szem előtt tartania:

– Vannak az érzelmek és van az ész. A kettő kombinációja lesz az igazi szerintem – érvelt Kiss Ramónának a döntése mellett Jákob Zoli. – Nagyon sokszor volt, hogy a szívemre hallgattam, és megcsalt. Viszont az eszemre nem tudok hallgatni, mert akkor olyan dolgokat zárok ki az életemből, amikből kisülhet jó dolog. 

A Nagy Ő szíve mindkét hölgy felé megdobbant, de végül Bettit látva hevesebben vert, ezért a végén őt választotta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!