Bulvár

2023.11.05. 14:32

A Nagy Ő finalistájának megvan a véleménye a többi lányról

Ma végre kiderül, hogy a hartai származású milliárdos, Jákob Zoltán, vagyis az idei Nagy Ő melyik lányt választja párjának: Natit, vagy Bettit.

Orosz Fanni Flóra

Jákob Zoli

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

A műsort még a nyáron forgatták, a lányok pedig azóta szinte maradéktalanul nagyon aktívak lettek a közösségi médiában. A 20 éves Nati is, aki ott áll majd a mai végső döntésnél, az Instagramon osztotta meg véleményét a többi versenyzőről.

– Hogy fogadtad a lányok kritikáit és odaszúrásait? – kérdezte Natit egy követője.

A lány az Instagramon keresztül válaszolt a kérdésekre:

– Próbálkozni mindig lehet, de nem ajánlott velem, ezt láthattátok ti is!

A fiatal szőkeség később azt is elárulta, hogy Emőkével, Virággal, Edinával és Viviennel még mindig tartja a kapcsolatot és amikor csak tehetik találkoznak egymással, de egy valakiről egészen negatív gondolatokat osztott meg:

– Miután láttam hogyan és miként nyilatkozott meg rólam Enikő, szerintem nem kell magyarázni, hogy nem tartok igényt a további kommunikációra. Számomra minden tiszta volt vele kapcsolatban már akkor is – magyarázta a dolgokat a Nagy Ő lehetséges győztese.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!