Emlékek

2023.07.03. 12:53

A kecskeméti élményfürdőben nosztalgiázott Nagy Adri

Nagy Adri, kecskeméti születésű színésznő és énekesnő közösségi oldalára posztolt egy képet a kecskeméti strand medencéje mellől.

Baon.hu

Nagy Adri

Forrás: borsonline.hu

Emlékek… Istenem mennyi emlék köt ehhez a strandhoz.

– fogalmazott a bejegyzés elején.

– Mennyit sóztak a nővérem nyakára mikor az oviban, suliban elindult a nyári szünet. Neki pedig nem volt más választása és a barátnőivel karöltve mindig elvittek fürdeni. Természetesen minden csínytevésre vevő voltam és ugrottam a bombákat a nagymedencébe , ami mellett tökéletes sminkben napozó lányokat borítottam be egy adag vízzel.

Aztán a következő emlékem már iskolás koromhoz köthető. Jöttek a barátnők és együtt kezdtünk el járni a vakáció alatt Mennyi nevetetés, sírás, sírva nevetés, szerelmi bánatot hagytunk itt és mai napig ugyanott folytatjuk a beszélgetéseinket, mint gyerekkorunkban.

Mikor ma beléptem elöntöttek az emlékek és egy picit el is érzékenyültem.
Szinte nem változott semmi, de mégis olyan sok minden történt azóta.
Például, most már a kisfiam úszik ebben a medencében, amiben én felnőttem és ugyanazt a jégkrémet választja, amit anya 25 éve – írta Nagy Adri.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!