Baja

2022.01.24. 16:17

Megdöbbentő vallomás: kitálal a drogügyeiről Aurelio

A Való Világ egykori győztese hamarosan börtönbe vonul. Hogy a több mint 3 éves büntetés után a szerelme ott várja-e majd a kapunál, még Aurelio számára is kérdéses. Egy azonban biztos: a rács mögött megírja az önéletrajzi könyvét.

baon.hu

Fotó: borsonline.hu

Senkit sem akar várakozásra kényszeríteni börtönbüntetése miatt a bajai származású Aurelio Caversaccio, főleg nem a számára egyik legfontosabb embert, a szerelmét. A Való Világ győztes tudja, hogy a „szeretetük ereje úgyis megmutatja majd a helyes utat” – írta meg a Borsonline.

– Nem akarom olyan helyzetbe kényszeríteni, amit nem akar. Aki engem szívből szeret, az úgyis megvár – kezdte a Bors megkeresésére Aurelio.

Aurelio nem szereti a bizonytalanságot és törekszik úgy élni az életét, hogy ne is legyen benne kétely és kétség.

– Nem vagyok bizonytalan semmiben sem az életemben. Ha bármiben is az lennék, már régen felakasztottam volna magam 

– mondta a kemény szavakat a Borsnak Aurelio, aki ezek szerint titkon kapcsolatában is erős biztonságot érez.

Aurelio a börtönben igyekszik majd elfoglalni magát és minél kevesebbet gondolni a legnagyobb félelmére, arra, hogy be van zárva.

– Lassan egy évtizede, húszéves korom óta körvonalazódik bennem, hogy szeretnék egy önéletrajzi könyvet írni, de tartalmilag most tudom jóhiszeműen megtölteni 

– mesélt terveiről.

A könyvben Aurelio őszintén írna az életének fontos mozzanatairól, nem kihagyva a drogügyeit, az emberrablást, szüleivel való kapcsolatát és természetesen a párkapcsolati legendáit sem.

– Ezek nem részegen kitalált történetek. Le akarom írni, hogyan jutottam a pokolból a mennybe és onnan vissza a pokolba. Remélem, hogy innen újra a mennybe mehetek – bizakodott a jövőjéről a bajai fenegyerek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!