elvitték az útravalót

2019.02.02. 12:40

Lopják a szivarokat Andy Vajna sírjáról

Csütörtökön helyezték végső nyugalomra Andy Vajnát, a temetői szarkák már­is fosztogatják a sírját. A szerettei és barátai által vásárolt szivarokat lopták el róla.

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Komka Péter

Még a leghíresebbek végső nyughelyét sem kímélik a tolvajok, így a néhai Andy Vajnáét sem – számolt be róla a Bors.

A lap munkatársai ellátogattak a Fiumei úti temetőbe, ahol csütörtökön helyezték végső nyugalomra a legendás filmproducert, a Magyar Nemzeti Filmalap vezetőjét. Állami vezetők, a hazai művészvilág nagyjai állták körül a sírt, és többek kö­zött Arnold Schwarzenegger, hollywoodi sztár, volt kaliforniai kormányzó mondott beszédet. Még tegnap is számos turista és rajongó látogatta meg a producer végső nyughelyét, hogy lerója kegyeletét. Ám nem mindenkit a tisztelet vezetett a virágokkal borított sírhoz.

Fotó: borsonline.hu

Szomorúan tapasztalták, hogy míg tegnapelőtt több tucat kubai szivar hevert Andy Vajna fényképe előtt, melyeket a barátok, tisztelők hagytak ott „útravalóként” a közismerten sokat szivarozó elhunytnak, tegnap már alig harmincat találtak. A drágább darabok eltűntek, értékük szerény számítás szerint is félmillió forint.

Borítókép: Andy Vajna, a magyar filmipar megújításáért felelős kormánybiztosként a IV. Music Hungary konferencián 2016. május 26-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!