Friss hírek

2005.12.22. 11:19

Coulthard szomorú, Lauda mérges

Brit lapértesülés szerint David Coulthard, a Forma-1-es Red Bull Racing skót pilótája szakított menyasszonyával, a brazil Simone Adbelnourral. Niki Lauda egykori osztrák Forma-1-es legenda véleményezte, hogy a McLaren-Mercedes 2007-től szerződtette a világbajnok Fernando Alonsót.

BAMA

A Daily Record úgy tudja, hogy a szerelmespár utolsó hetei szomorúan teltek. „Már nem működött a kapcsolat. Óriási szerelemnek indult, de a végén eltávolodtak egymástól. Azt mondták, barátok lesznek. Ez nagyon keserű dolog, de még nem a világ vége” - magyarázta a szakítást a skót pilóta egyik szóvivője.

"A McLaren mindent rosszul csinált, amit csak rosszul lehetett csinálni. Ron Dennis csapatfőnök megfeledkezett arról, hogy az emberek nem érzelem nélküli gépek" - mondta a háromszoros világbajnok klasszis. A bécsi üzletember szerint a bejelentés időpontja miatt visszafelé sül majd el, hiszen Kimi Raikkönen bizonyosan távozik az angol istállótól, miután "elé helyezik" a spanyol pilótát, aki viszont jövőre a Renault-nál néz keserves év elé. "Alonsónak már csak az ezüstnyilak járnak majd a fejében, így elmaradnak az eredmények. Várhatóan nemcsak az ő, illetve Kimi teljesítménye esik vissza 2006-ban, hanem Juan Pablo Montoyáé is, aki egy évvel később a harmadik számú versenyzővé csúszik vissza a McLarennél" - fejtegette Lauda, aki úgy összegezte a véleményét, hogy ennek a transzfernek kizárólag vesztesei lesznek.

Ezek is érdekelhetik