bács-kiskun

2021.03.24. 11:30

Hatalmas örömmel fogadták a továbbjutás hírét a Tündérszépek

A héten lezárult a Tündérszépek 2021 Bács-Kiskun megyei fordulója. A szakmai zsűri három, a közönség pedig egy lányt juttatott tovább a regionális fordulóba.

Várkonyi Rozália

Fotó: Bús Csaba

Hétfőn éjfélig lehetett szavazni a Tündérszépek 2021 elnevezésű országos szépségverseny jelentkezőire, ahol február 15-től március 16-ig minden nap egy új jelentkezőt mutattunk be olvasóinknak a baon.hu hírportálon és a Petőfi Népe újságban. Kedden derült ki, hogy ki az a négy szerencsés lány, aki továbbjuthat a regionális fordulóba, ahol Csongrád-Csanád és Békés megye szépeivel versenyezhetnek.

A szakmai zsűri három lányt, a közönség pedig egy lányt juttatott tovább a versenyen.

Az eredményhirdetéssel egy időben telefonon értesítettük a versenyzőket, hogy bejutottak a következő fordulóba. Mind a négy versenyző nagy örömmel és meglepődve fogadta a hírt.

Jámbor Evelin nem számított rá, hogy tovább fog jutni a versenyen, de ezzel egy gyermekkori álma vált valóra.

– Bevallom nem gondoltam volna, hogy tovább fogok jutni, de egy gyermekkori álmom vált valóra azzal, hogy továbbjuthattam ebben a versenyben. Nagyon jól éreztem magam a fotózáson is, ahol teljesen feloldódtam. Ott éreztem először, hogy mennyire nekem való ez a verseny. A családom nagyon büszke rám, ők végig biztattak és szurkoltak nekem. Eddig is nagyon odafigyeltem arra, hogy egészségesen étkezzek, és hogy rendszeresen mozogjak, de ezután is figyelmet fordítok ezekre, hogy ha tovább jutok, a fináléban is a legjobb formámat hozhassam – árulta el Jámbor Evelin.

Jámbor Evelin
Fotó: Bús Csaba

Piukovits Pannát a családja és a barátai végig biztatták a versenyen, nagy öröm számára, hogy a regionális fordulóban képviselheti megyénket.

– Nem gondoltam volna, hogy továbbjutok, de nagyon örülök neki. A családom és az ismerőseim is minden nap szavaztak rám. Alig várom a következő fordulót. Minden nap mozgok, de ha továbbjutnék a fináléba, még inkább oda fogok figyelni az egészséges életmódra és a sok folyadékfogyasztásra is – nyilatkozta Piukovits Panna.

Piukovits Panna
Fotó: Bús Csaba

Csányi Brigitta nagyon izgult a versenyen, de ő is meglepődve fogadta a zsűri döntését.

– Láttam, hogy milyen sok szép lány jelentkezett a versenyre, így egyáltalán nem bíztam a továbbjutásban. A versenyen végig izgultam, nem gondoltam volna, hogy ennyien fognak rám szavazni, azt pedig végképp nem gondoltam, hogy a zsűrinek ennyire fogok tetszeni, hogy én leszek az egyik, akit érdemesnek gondolnak a továbbjutásra. Köszönök minden szavazatot – mondta el Csányi Brigitta.

Csányi Brigitta
Fotó: Bús Csaba

A közönség Dietz Kerstinre voksolt a legtöbbet, aki könnyek között fogadta a jó hírt.

– El sem hiszem, hogy továbbjuttatott a közönség, nagyon boldog vagyok. Izgultam az egész verseny alatt. Minden nap biztattam az ismerőseimet hogy szavazzanak rám és nekik hála én nyertem, köszönök minden szavazatot. Bús Csabának – aki fotózott a versenyen – pedig nagyon szépen köszönöm a csodálatos képeket – mondta el Kerstin.

Dietz Kerstin
Fotó: Bús Csaba

A Regionális előválogatóról

A regionális előválogató március 26-án indul és április 6-ig tart. Megyénként 4 versenyző, régiónként 12 hölgy száll versenybe a továbbjutásért. A regionális előválogatóból a szakmai zsűri által kiválasztott 3 versenyző jut tovább az országos döntőbe, a közönség szavazatai alapján legmagasabb értékelést kapott versenyzők pedig a Központi közönség szavazásba jutnak, ahol a régiók közönségdíjasai méretnek meg az utolsó szabad helyért az országos döntőben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!