Izsáki röplabdatábor - Képgalériával

Augusztus közepén ismét összegyűltünk Izsákon, az egyik iskola udvarán hogy formába lendítsük magunkat az iskolakezdésre.

Szalai Zsófia 7.c, Zsigri Zsuzsanna 5.c

A napjaink edzéssel kezdődtek egy kiadós és finom reggeli után. Egy rövid pihenő elteltével indultunk ebédelni, majd ezt követően egy kis ejtőzésre volt lehetőségünk, bár ebben az időszakban annyira meleg volt, hogy nem lehetett a sátorban maradni… Hamarosan indulnunk kellett a második edzésünkre is, onnan pedig vacsorázni a Vino étterembe. A napokat csillagnézéssel, vagy éppen énekléssel zártuk le.

Az egyik nap Pista bácsi érdekes történetet mesélt nekünk, miszerint, az iskola előtti magtárból minden este pontosan 9 órakor kék, villogó fény szűrődik ki. Azok, akik már többször is voltak a táborban, halál komolyan bizonygatták, hogy márpedig ez így van és a kísértet ebben az évben is itt lesz. Sajnos többet nem tudok mondani, mert Pista bácsi nem volt hajlandó folytatni, nehogy rosszat álmodjunk. Igaz, hogy nem mondott többet, de mi kíváncsiak lettünk és este kimentünk, hogy felfedjük a kísértet titkát. Mi csak vártunk, de a szellem nem jött, így hát nyugodtan mentünk aludni, de alig vártuk a következő estét, hogy megint leselkedhessünk.

Így teltek napjaink, míg egyszer csak véget ért a tábor. Elköszöntünk egymástól és hazamentünk kipihenni ezt a fárasztó, ámde izgalmas hetet.

Összeállítás Szalai Zsófia 7.c- s és Zsigri Zsuzsanna 5.c- s tanulóink cikkei alapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!