Zrínyis röplabdás siker az országos döntőn - Képgalériával

Június 22-23-án rendezték meg - kilencedik alkalommal - a Strandröplabda Diákolimpia Országos Döntőjét Kunhegyesen, tizenhat iskolai csapat részvételével.

J. Z.

Az ország IV. korcsoportos, teremröplabdában jelenleg legjobb gárdái indultak el a rekkenő hőségben, hogy megszerezzék a 2007-2008-as tanév strandröpi bajnoki címét.

Annak ellenére, hogy ez a sportág minden társaságnak majdnem új, hiszen homokban, nagy melegben, szélben és szikrázó napsütésben kell röplabdázni, nagyon színvonalas mérkőzéseket játszottak egymás ellen.

A Zrínyis lányok - a későbbi ezüstérmes - nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola csapata ellen két ponttal véreztek el a döntő játszmában, így "csak" az 5. helyért játszhattak, amit kitűnő játékkal végül elhódítottak.

Gratulálunk a Zrínyi Ilona Általános Iskola csapatának (Orosz Adrienn csapatkapitány, Juhász Janka, Lédeczi lilla, Virág Jennifer, Péteri Judit, edző-testnevelő: Juhász Zoltán.

A versenyről hazatérve szeretném személyesen a ZIZI-ben is köszönteni a csapatot, és elköszönni Tőletek, ballagó röplabdás lányok. Három évvel ezelőtt elterveztük a jövőnket, szerettünk volna minél színvonalasabb röplabdát játszani, szép sikereket elérni, baráti csapatot létrehozni.

Azt gondolom, az eredményeink is azt bizonyítják, hogy mindez sikerült. Köszönetet mondok Nektek azért, mert hittetek bennem és magatokban, mindig erős akarattal és nagy lelkesedéssel álltatok az edzéseken a munkához. Tudom, sokszor voltak nehéz pillanatok, hétvégeken álmos felkelések korán reggel, de mindig azt éreztem, hogy szeretitek egymást és a sportágunkat.

Köszönöm az együtt kiharcolt sikereket, és az együtt töltött szép pillanatokat! Megtiszteltetés volt számomra az edzőtöknek lenni. A további életetekben kívánok Nektek jó egészséget, boldogságot és sok sikert!

Isten legyen Veletek Orosz Adrienn - csapatkapitány, Juhász Janka - irányító, Gyulai Enikő - irányító, Lédeczi Lilla - center, Virág Jennifer - ütő, Péteri Judit - ütő, Aszódi Anna - ütő, és a kimaradóknak: Körmöczi Dóra, Pethes Henrietta, Tóth Fanni, Zubornyák Dorina és Kiss Viktória!

Edzőtök: Zolibá

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!