Tanár-diák mérkőzés - röplabda

Mint minden évben most is megrendeztük iskolánkban a tanár-diák, barátságos mérkőzést.

Bibó Boglárka 7.c

A tanárok csapatában Szabó Antal igazgató úr, Juhász Zoltán testnevelő tanár, Dobos Attila számítástechnika tanár, Szénási-Mata Ágnes alsós tanító, Fábián Istvánné osztálytanító, Barta Ildikó testnevelő tanár, és Böbe néni voltak jelen. A diákok közt láthattuk Orosz Adriennt, Lédeczi Lillát, Virág Jennifert, Tóth Fannit, Péteri Juditot, Juhász Jankát, Aszódi Annát, Németh Adriennt, Thuróczy Erikát, Dömsödi Esztert és Bibó Boglárkát.

A mérkőzés barátságos kézfogással indult majd elkezdődött a játék. Az elején már szinte kiegyenlítettek a tanárok, de a diákok nem hagyták magukat és megnyerték az első szettet. A csapat kapitánya a második szettben a csapat kevésbé rutinos felét játszatta, de még így is  megnyerték ezt a menetet.

Mivel még maradt idő, így egy harmadik szettet is játszhattunk. A tanárok kezdtek és már az első pont lehetőségét elvesztették, mert elrontották a nyitást, és csak egy egy jó pontnál reménykedtek abban, hogy talán megnyerhetik a szettet. De ők is tudhatták, hogy egy olyan csapat ellen nem sok esélyük van, ahol mindenkinek heti 3-4 edzése van, a tanárok viszont már nagyon régen nem röplabdáztak. A mérkőzés végeredménye 3:0 lett a diákok javára. A tanárok is nagyon jól játszottak.

A játék nagyon hangulatos volt, és már mindenki várja a következő tanár-diák megmérettetést. Reméljük, hogy ebben a tanévben ismét megrendezésre kerül még egy ilyen hangulatos mérkőzés, és ki tudja, talán azt a tanárok nyerik?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!