Izsáki röplabdatábor

2007.augusztus 13-18. között rendezték meg a kecskeméti lányok röplabdatáborát. A sátorozásnak, Izsákon a Táncsics Mihály Általános Iskola udvara adott helyet a sportolóknak.

Kiss Viktória - 8.c

A finom falatokat a Vínó étterem biztosította. Az edzések nagyon jó hangulatban, napi két időpontban zajlottak. A tréning az izsáki sportcsarnokban zajlódott le, azzal a megoldással, hogy a pályát három részre osztották, melyeken párhuzamosan követték egymást az edzések.

A tábor hangulata a lehető legjobbra sikerült. Esténként Dunszt Pista bácsi tette még érdekesebbé a tábori légkört remek gitártudásával. Az este folyamán, ha éppen nem volt borús az idő, a csoportos csillaglesés sem maradhatott el, a kártya partik és a hangulatos beszélgetések még inkább összehozták a társaságot.   

Persze a tábor befejeztével sem lett vége az aktív testedzésnek. Pár iskola (beleértve a miénket is) már a tanév elkezdése előtt néhány héttel beindította a felkészülést, hogy a lehető legjobb formájukat hozzák majd a diákok, a 2007/2008-as tanévben is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!