Interjú Orosz Adriennel, a leány röplabda csapatának kapitányával

Először focizott, aztán áttért a röplabdára. Mára ő a csapatkapitány. Azt mondja, az eredmények a csapatmunkának közsönhetők.

Péteri Judit - 8.c

-Mióta Röplabdázol?
- Két-két és fél éve.

-Mindig ehhez a sporthoz vonzódtál? Miért kezdtél el játszani?

-A labdarúgás nagyon érdekelt, edzésekre, meccsekre jártam. Hallottam, hogy röplabdaedzés indul az iskolánkban, és gondoltam kipróbálom.

- És azóta rendíthetetlenül törsz előre. Rengeteg eredményedről/ eredményetekről hallottunk már. Melyikre vagy a legbüszkébb?
-Sok szép eredményt értünk már el együtt, az összesre nagyon büszke vagyok. Azt hiszem, ebben a sportágban nem beszélhetünk egyéni eredményről, egy csapat vagyunk, függünk egymástól, mindenkinek megvan a maga feladata.

- Mi az eddigi legnagyobb sikeretek?

- Úgy gondolom, hogy a 2006-os Országos Mini Bajnokság 10. helyezése, és nagyon remélem, hogy ennél még sokkal nagyobb eredményeket is el fogunk érni.

- Minden mérkőzéseteken látható az összetartás, a csapatmunka. Szerinted, ez miért van?
- A legfontosabb, hogy egy jó hangulatú, szép meccset játszunk. Ezzel mindenki tisztában van és ezért dolgozunk. Sokat számíthat, hogy a csapat nagy része egy osztályba jár, ráadásul elég régóta játszunk együtt, úgyhogy elég jól megértjük egymást.

- Heti hány edzésed van?
- Egy héten háromszor edzek a RÖP-KE SE serdülő csapatában, egyszer pedig az iskolai csapatban.

- Mit terveztek erre az évre?
- Annyit elárulhatok, hogy már nagyon sok helyre neveztünk be, készülünk a különböző tornákra, kupákra. Idén indulunk az Országos Gyermek Bajnokságon is. Reméljük, mindenhol sikerül szépen teljesítenünk.

- És mit hoz a jövő? Mik a terveid?
- Remélem, hogy még sokáig együtt maradhat a csapat és sok szép élményt élhetünk át.

- Hát, sok sikert kívánok nektek! Köszönöm, hogy időt szakítottál rám.
- Nagyon szívesen bármikor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!