Sport Bács-Kiskun

2012.06.23. 09:35

Hivatalnokok csaptak össze

Immár tizenharmadszor rendezte meg a Iustitia Egyesület a Hivatal Kupát Kecskeméten, a Széktói Stadion edzőpályáján.

Hraskó István

A juniálison ügyészek, bírók, bv-sek, adóellenőrök, pénzügyőrök, önkormányzati és kormányhivatali köztisztviselők fociztak és
röplabdáztak a múlt hét végi rekkenő hőségben. A rendezvény ezúttal nemzetközivé vált: több szerb és román csapat is pályára lépett.

Tizenhat férfi foci- és nyolc női röplabdacsapat nevezett a küzdelmekre. Már a csoportmeccsek is nagy csatákat hoztak, sokszor egy-egy gól döntött a helyezésekről és ezzel együtt a felső- vagy alsóágon való szereplésről. Délután, az egyenes kieséses rendszerben már nemcsak az ellenfelekkel és a nagy meleggel, hanem a fáradtsággal is meg kellett küzdeniük a résztvevőknek. Úgyhogy a győztesek méltán örülhettek a kupának, hiszen nagy teljesítményről tettek tanúbizonyságot.

A focibajnokságot egy Novi Sad-ból (Újvidékről) érkezett vendégcsapat nyerte, ezüstérmes a NAV megyei Vám és Pénzügyőri Igazgatóságának csapata lett, harmadik helyen pedig a NAV Adóigazgatóságnak gárdája végzett. A nőknél tornagyőztes a KÖD SzSC, második a kormányhivatali, míg a harmadik az újvidéki együttes lett.

A Hivatal Kupán a gyerekekre is gondoltak: lovagolhattak pónin, játszhattak az ugrálóváron, és a rendőrség KRESZ-parkjának elektromos kisautóival, motorjaival is bőszen köröztek. A felnőttek két meccs között KRESZ-totó kitöltésével tesztelhették közlekedési ismereteiket, valamint csocsózhattak, sakkozhattak.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Kemény csatákat vívtak a hőségben
[/caption]

Hraskó István Kemény csatákat vívtak a hőségben -->

Ezek is érdekelhetik