Sport Bács-Kiskun

2010.10.11. 20:36

Győzedelmes bajnoki rajt a Messziben!

Ami három esztendeje egyszer sem, az most sikerült a kecskeméti férfi kosarasoknak: legyőzték az egykori tréner, Meszlényi Róbert csapatát! Az idei bajnokság első mérkőzésén: T.O.M. Controll Kecskemét SE–Kis-Rábamenti Takarékszövetkezet Soproni Kosárlabda Club 82-75 (16-17, 22-15, 21-24, 23-19).

Rajtmár István

Amilyen nehéz kimondani a két csapat hivatalos nevét, olyan nehéz meccset játszott egymással a két együttes. Az irányítás végig a LaGrange irányította házigazdák kezében volt, bár az első félidőben két alkalommal is vezetett a Sopron. Ám ezúttal az igazolódott be, hogy többet ér egy csapatban sok jóképességű játékos, öt sztárnál.

Amikor a második félidő elején kipontozódott a vendégek legeredményesebb kosarasa, a dömperre emlékeztető center, Darian Townes, nos akkor már sejthető volt, hogy megnyeri a meccset a Kecskemét. Így is történt, az Orsulics-Bencze-LaGrange vezette házigazda győzedelmes rajtot vett az idei bajnokságban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!