Sport Bács-Kiskun

2010.04.22. 10:28

Lapov: a bírókról inkább nem nyilatkozom!

Húsz ponttal is vezetett szerda este Pakson a Kecskemét SE férfikosárlabda-csapata a négybe kerülésért folytatott pároscsata első mérkőzésén, mégis kikapott 73-71-re.

R. I.

A vereség ellenére a csapat nagy ünneplést kapott a jelenlévő száz kecskeméti szurkolótól, mivel végig kitartóan küzdött és a második negyedben parádésan játszott. Sokan szóvá tették, hogy ha Sztojan Ivkovics szakmai igazgató higgadtabb, s nem ítélnek ellene kétszer is sportszerűtlent, akkor nyerhetett volna a csapata.

– Az első jogos volt, akkor nem bírtam elviselni, hogy nem ítélték meg a büntetőt a Ross-szal szemben elkövetett nyilvánvaló szabálytalanságért. A második technikai nem volt jogos, nem szóltam egy szót sem. Egyébként meg úgy gondolom, ha nem jelzem a bírák felé azt, hogy rosszul ítélkeznek, akkor a jövőben mindig el kell viselnünk a bennünket sújtó játékvezetői ténykedést – mondta a mérkőzés után Sztojan Ivkovics.
A nézőtéren ott volt Bojan Lapov is, aki éveken át játszott  kecskeméti színekben.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Egy félidőn át parádézott, mégis veszített a KSE
[/caption]

– Az első félidőben remekül kosarazott a Kecskemét, a fordulás után a paksiak aggresszív védekezése megzavarta egykori csapatom játékosait. A bíráskodás? Erről inkább nem nyilatkozom! – értékelt Lapov, aki mostanság játékos-menedzserként tevékenykedik. Többek közt az ő játékosa volt Bolics, aki egy ideig játszott Kecskeméten. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!