Az Astron cég az idén is megtisztelte a vevőit

Huszonhatodik alkalommal rendezett családi hangulatú találkozót a keceli sportcsarnokban az Astron óragyártó cég. A keceli Városi család tulajdonában lévő vállalkozás meghívására több mint 750 érdeklődő, barát, tisztelő vásárló és üzleti partner vett részt a meghitt hangulatú programon.

 

Az Astron cég az idén is megtisztelte a vevőit

A főnyereményt Kürti Dániel kiskunhalasi lakos nyerte. Mint mondta, 1980 óta folyamatosan vásárolja a Városi-termékeket.

A Városi Ferenc alapította vállalkozás 55 éves. Az Astron Kft. legismertebb terméke az Astron óramárka, amely jogvédett magyar óramárka éppen most 25 éves. A kettős születésnapon műsorral kedveskedett a Városi család a közönségnek, majd nyereményhúzásra került sor.

Az Astron cég az idén is megtisztelte a vevőit

Városi Ferenc családja minden évben zenés műsorral köszönti a rendezvényre érkező vendégeket

A rendezvény kezdetén a cégalapító, a ma is aktív Városi Ferenc köszöntötte a közönséget. Hangsúlyozta: „a mai este ahhoz a közönséghez szól, akik évtizedek óta segítik a cég fejlődését”.

Felidézte az 1964-es esztendőt, amikor is Kecelre érkezett 18 évesen, és a Császártöltési úton kibérelt egy melléképületet. Egy idős néni adta oda, amelyért 150 forintot fizetett havonta. Megjegyezte: ma azt mondanánk, hogy a kockázat óriási volt, de akkor belül fűtötte a bizonyítási vágy. A kis műhely népszerű lett. A megrendelők vitték a szorgalmas, precíz ember jó hírét. Egy alkalommal Kiskunhalasról kopogtatott valaki a műhely ajtaján: Szia, öcsi, itthon van a főnököd? – kérdezte. Amikor megtudta, hogy a fiatalember az órás, elnézést kért. Majd így folytatta: ő azért jött, mert azt hallotta, hogy van Kecelen egy becsületes órás, aki tisztességesen dolgozik. Ilyen és ehhez hasonló történetek adták az önbizalmat Városi Ferencnek az évtizedek során. „A mai nap Önöket ünnepeljük, nem annyira az 55 éves céget. Ez az 55 év Önök, vásárlók nélkül nem történt volna meg” – mondta Városi Ferenc.

A cég történetét ismertetve arra hívta fel a figyelmet, hogy ma Európában óramárkát építeni, minőségi órát gyártani kockázatos kihívás. A mostani jubileumi ünnep azt mutatja, a 100-150 éves tradícióval rendelkező világmárkák között bizonyított, és megszerezte a vásárlók bizalmát az ASTRON márka. De­cemberben, az ünnepekre készülődve, a Flóra virágkiállításon is rengeteg vásárlója vett órát, akik sorsjegyeket kaptak. Ezek alapján jól látható, kik és honnan vásárolják az Astron cég termékeit. Kecelről, Kalocsáról, Kiskunhalasról, Kiskőrösről, Soltvadkertről, valamint a térség különböző településeiről tisztelték meg a családi vállalkozást. Városi Ferenc kiemelte Bócsát. Mint mondta, itt megduplázódott a vevők száma. Majd köszöntötte Kecel alpolgármesterét, aki kedves szavakkal méltatta az ünnepséget, illetve a Városi család tevékenységét. Forrai Ákos szerint egy mondatban összefoglalható a cég története. „A kitartó munka meghozza a gyümölcsét!” Visszaforgatva az idő kerekét felidézte gyermekkorát. Az első karóráját, ahogy a többi gyerek is, a Városi órástól vásárolta. „Városi Ferenc munkája példaértékű a mai és a jövő generáció előtt is. Ő az az üzletember, aki a változásokat időben ismerte fel, és a kihívásokra jó válaszokat adott. Ennek eredményeként született meg az Astron márka, amely mögött egy családi vállalkozás áll. A szerelés mellett a gyártásra és a forgalmazásra helyezte a Városi család a hangsúlyt, ez pedig hosszú távon megalapozta a piaci pozíciójukat idehaza és külföldön is.” Az alpolgármester után Jánosi Ferenc tolmácsolta a cég finnországi képviselőjének elismerő szavait, illetve Pataky Albertnek, a Magyar Pünkösdi Egyház és az Evangéliumi Szabadegyházak elnökének üdvözletét.

Ezt követően P. Szabó Barnabás sorsolási elnök és Városi Anett közreműködésével megkezdődött a több tucat ajándék kisorsolása. A fődíjat, egy míves állóórát Kürti Dániel kiskunhalasi lakos nyerte lufieső közepette. Mint mondta, 1980 óta folyamatosan vásárolja a Városi-termékeket. Karácsony előtt vett a fiának egy értékes órát, az akkor kapott sorsjeggyel nyerte a fődíjat.

Az Astron cég az idén is megtisztelte a vevőit

A második díjat Sejben Irén (Kiskunhalas) nyerte, amelyet Városi Ferenc adott át

 

Hozzászólások

Carey Mulligan
Azt hitte az Oscar-jelölt színésznő, hogy átok ül rajta
higiénia / 8 perce
A MÁV felkészült a fertőzés terjedésének megelőzésére
A vasúttársaság naponta többször fertőtlenít, tisztíttatja a személykocsik kilincseit és fogantyúit, folyamatosan takaríttatja a mellékhelyiségeket.
Gyász
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik PATIK FERENC temetésén megjelentek, mély fájdalmunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
"Fájdalom költözött 3 éve szívünkbe, nem múlik el soha, itt marad örökre. Most sírod előtt állunk, talán te is látod, körülötted van szerető családod. Könnyes szemmel nézünk fel az égre, szeretünk téged most és mindörökre." BÖRÖCZKI ZOLTÁN halálának 3. évfordulóján. Szerető édesanyja, édesapja és testvére.
"Nélküled szomorú, üres a házunk, még most sem hisszük el, hogy hiába várunk." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BALOGH JÓZSEF kerekegyházi lakos, 74 éves korában elhunyt. Temetése 2020. február 28-án, 13.00 órakor lesz a kerekegyházi temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett férjem, édesapánk, nagypapánk KOVÁCS PÉTER PÁL bugaci lakos, 84 éves korában, 2020. február 15-én elhunyt. Temetése 2020. február 28-án, 14.30 órakor lesz a bugaci temetőben a római katolikus egyház szertartása szerint. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek, sírjára virágot, koszorút helyeznek. A gyászoló család.
"Szívedben nem volt más, csak jóság és szeretet, munka és küzdelem volt egész életed." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy LABANCZ KORNÉL nyug. rendőr alezredes kecskeméti lakos, 52 éves korában váratlanul elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2020. február 28-án, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben az evangélikus egyház szertartása szerint. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek, mély fájdalmunkban velünk együtt éreznek. A gyászoló család.
"A szeretet örök, a szeretet soha el nem múlik." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KOZMA IMRE okleveles építészmérnök kecskeméti lakos, a 80. születésnapján, hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2020. február 28-án, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Részvétüket kérjük, hogy egy szál virággal fejezzék ki. A gyászoló család.
"Elmentem, mert mennem kellett, de szívetek mélyén örökké veletek leszek." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy NAGY JÓZSEFNÉ Ancika (volt Szuknovits Jánosné) kecskeméti lakos, 2020. február 18-án elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2020. február 28-án, 15.00 órakor lesz a Szentcsalád Plébánia urnatemetőjében. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik a búcsúztatásán megjelennek, utolsó útján elkísérik. A gyászoló család.
"Könnyes az út, mely hozzád vezet, örökké érezzük emlékedet." Mély fájdalommal tudatjuk, hogy HORVÁTH MIHÁLY kecskeméti lakos, 74 éves korában elhunyt. Temetése 2020. február 27-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek. A gyászoló család.
"Megpihenni tértél, fájdalmat elhagyva, melyet türelemmel viseltél magadba. De az emlékeddel szívünkben maradtál, számunkra Te soha meg nem haltál." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy TÓSZEGI PÁL hetényegyházi lakos, 70 éves korában elhunyt. Temetése 2020. február 26-án, 9.45 órakor lesz a hetényegyházi temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"A múltba visszanézve valami fáj, valakit keresünk, aki nincs már. Nélküled szomorú, üres a házunk, még most sem hisszük el, hogy hiába várunk." SZTANA BÉLÁNÉ Nagy Mária halálának 30. évfordulóján. Szerető leánya Katalin.
"Pihenj, te drága szív, már megszűntél dobogni. Szerető jóságod nem tudjuk feledni, Mert elfelejteni Téged soha nem lehet. Csak meg kell tanulnunk, ezután élni Nélküled!" Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy ANCSIN SÁNDORNÉ Elek Edit szíve életének 79. évében örökre megszűnt dobogni. Utolsó útjára 2020. február 24-én, 11.00 órakor a kecskeméti Református Temetőben (Irinyi u. 17/b) kísérjük. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik a temetésen megjelennek és gyászunkban osztoznak. A gyászoló család tisztelettel kéri a szertartást követő részvétnyilvánítás mellőzését. Gyászoló szerettei.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik 2020. január 15-én PAPP JÁNOS ny. rendőr alezredes temetésén megjelentek, sírjára virágot, koszorút helyeztek, mély gyászunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
"Szívetek ne eméssze fájdalom. Vigasz legyen, hogy örökké vidáman álmodom." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BÁBICZKI BÉLA, volt kecskeméti BÁCSVÍZ dolgozó 66 éves korában elhunyt. Hamvasztásos temetése 2020. február 25-én, 9.00 órakor lesz Parád Nagyközség temetőjében. Búcsúzik nővére és családja.
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy FARKAS JÓZSEF városföldi lakos, 80 éves korában elhunyt. Búcsúztatása 2020. február 26-án, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek. A gyászoló család.
"Örökre velünk maradsz, ragyogsz mint a csillagok..." A gyászoló család tudatja a rokonokkal, ismerősökkel, barátokkal, hogy felejthetetlen kislányunk, húgom, anyukám DUBECZ DÓRA 35 éves korában, hosszantartó súlyos betegség után elhunyt. Temetése 2020. február 26-án, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemtőben. Ezúton köszönjük, akik részvétükkel fájdalmunkat enyhítették. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal akik ismerték és szerették, hogy PATIK FERENC kecskeméti lakos, 74 éves korában türelemmel viselt, súlyos betegségben elhunyt. Temetése 2020. február 25-én, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Szomorú az út mely sírodhoz vezet, megpihen a drága apai szíved. Virágot viszünk egy néma sírra, de ezzel téged nem hozhatunk vissza. Tudjuk, hogy nem jössz, de olyan jó várni, hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni." BORSODI FERENC halálának 15. évfordulóján. Soha el nem felejt feleséged, fiad, lányod, menyed és az unokák, István, Szabolcs, Ferenc, Tamás, Ildikó.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy LÉGRÁDI IMRE ny. honvéd zászlós kecskeméti lakos, életének 89. évében elhunyt. Búcsúztatása 2020. február 27-én, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Kegyeletüket kérjük egy szál virággal róják le. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek. A gyászoló család.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy SÁFÁR JÁNOSNÉ Ági Ilona kecskeméti lakos, 81 éves korában elhunyt. Búcsúztatása 2020. február 24-én, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Kegyeletüket kérjük egy szál virággal róják le. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Veled vagyunk most is, te pedig velünk vagy Mert szeretetünk irántad oly végtelenül nagy." Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk BERENTE ISTVÁNNÉ Nagy Márta halálának 6. évfordulójára. Szerető családja.
Jánoshalma / 1 órája
Elkészíti fejlesztési stratégiáját a város önkormányzata
Pozsgai Ákos
tisztességtelen üzelmek / 1 órája
A GVH szigorúan fellép a gyerekeket célzó reklámok ellen
GALÉRIÁVAL / 2 órája
A gazdáknak volt okuk az ünneplésre Halason
Pozsgai Ákos
jó tudni / 2 órája
Nem jelölt allergén összetevő miatt visszahívtak egy levesport
KECSKEMÉT / 2 órája
Szkeptikus az LMP a kormány klímavédelmi akciótervével kapcsolatban
Hraskó István
kalandvadászat / 2 órája
Kedvezményes áron barlangászhatunk márciusban