Hirdetés

2024.01.24. 13:32

Ovi-suli börzét tartanak a Mátyás Iskolában Kecskeméten

A hétvégén különleges alkalmat szerveznek a Mátyás Iskolában azoknak a szülőknek, akik óvodát, vagy iskolát keresnek a gyermekük számára. A több mint 15 éves múltra visszatekintő Ovi-suli börzén a szülők megismerhetik az intézmény óvodáit és iskoláit. 

PR cikk

Január 27-én, szombaton mutatkoznak be a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola aulájában a Corvin Iskolák és a Corvina Óvodák. A rendezvénnyel kapcsolatban megkerestük dr. Lóczi Lászlót, az intézmény vezetőjét, aki elmondta, hogy az eseményen a Corvina Intézmény Ceglédi Úti Óvodája, az Ifjúság Úti Óvoda, a Nyitra Utcai Óvoda, a Mikszáth Körúti Óvoda, a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola, a Hunyadi János Általános Iskola, a Kertvárosi Általános Iskola valamint a Mathiász János Általános Iskola fog bemutatkozni. 

dr. Lóczi László hangsúlyozta, hogy a börzén a szülők pontos tájékoztatást kapnak majd a fent felsorolt oktatási intézményekről. Mint mondta, a szülők és a gyerekek találkozhatnak majd a leendő óvodapedagógusaikkal és tanítóikkal is, megismerkedhetnek az alkalmazott módszerekkel, illetve taneszközökkel. Az igazgató hangsúlyozta: intézményeikben tapasztalt és egyben fiatalos kollektíva segíti a gyermek fejlődését. Annak ellenére, hogy nem sokan választják a tanítói pályát, nekünk sikerült elszánt, fiatal pedagógusokat találni, akik felkészülten, nagy-nagy szeretettel várják a leendő elsősöket és ovisokat - tette hozzá. Az igazgató elmondta, hogy az intézmények más-más erősségekkel rendelkeznek, melyekről az ovi-suli börzén kaphatnak tájékoztatást az érdeklődők. 

Az iskolák képviselői 10 órától egy kis műsorral is kedveskednek a résztvevőknek, valamint folyamatosan elérhető lesz egy játszóház is a rendezvényt látogató gyermekek számára. Az alkalmon mindenkit szívesen látnak, nemcsak azokat, akik a felsorolt intézményekben akarják a gyermekeiket taníttatni.  

Helyszín: Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola, Kecskemét, Mátyás Király körút 46.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában