A vállalati vezetőknek is iskolapadba kell ülniük

A cégvezetőknek is ajánlatos részt venniük a felnőttképzésben. A budapesti ECONOVUM Akadémia Professzorok Vezetőképző Központja Kft. felső vezetők és más elfoglalt szakemberek számára tart olyan továbbképzéseket, melyek akkreditált közgazdász, mesterközgazdász és tudományos vállalatgazdászi végzettség megszerzését segítik elő.

Barta Zsolt

Az intézmény vezetése küldetésként fogalmazta meg, hogy részt vesz az Élethosszig tartó tanulás hazai kibontakoztatásában.
Újszerű módon, egyéni foglalkozásokra és magyar nyelvű professzori tételek kidolgozására épülő gyakorlatuk színvonalas közgazdasági képzést nyújt időtakarékos formában.

Jelenleg több mint 100 neves partnercég elnöke, műszaki és gazdasági felső vezetője vesz részt az oktatási programjaikban. Az egy évtizede működő intézményben a Budapesti Corvinus Egyetem munkatársai tanítanak. A tanári kar 14 tagja rendelkezik kandidátusi, PhD- vagy nagydoktori fokozattal.

A tudós oktatók összesen 50 szakkönyvet és több száz szakcikket írtak az elmúlt időszakban. Az akadémia partnere több megyei cég, közéjük tartozik a Kefag Zrt. is.

Címkék#OFA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!