szerelmi dráma

2018.05.03. 12:42

Ötmillió forint kellene, hogy hazahozzák a meggyilkolt Noémi holttestét

A lányt múlt héten ölte meg kedvese a Zöld-foki szigeteken. Az angol orvos magával is végzett.

A megrázó történet múlt héten kezdődött: G. Noémit szerelme, egy angol orvos, Titus Bradley ölte meg egyetlen lövéssel az afrikai szigeten. A férfi barátnőjével egy veszekedést követően egy étterem mosdójában végzett, és saját magát is megölte.

Bradleyt a rendőrség a gyilkosság előtt már hónapokkal is körözte, ugyanis sikkasztott, közel 140 millió forintnak megfelelő összeget tett zsebre. Minden bizonnyal ezért is menekült a Zöld-foki szigetekre, ahol aztán nem fogta vissza magát, luxusautókat vásárolt, és exkluzív horgásztúrákra járt. Ismerősei szerint ugyanakkor kizárt, hogy Noémi benne lett volna a csalásban. – írja a Bors.

A kolozsvári lány holttestét szülei a múlt heti tragédia után kétségbeesetten próbálják hazahozni, de sajnos anyagi problémák hátráltatják őket: közel ötmillió forintba kerülne ugyanis, hogy a holttestet hazaszállítsák.

A lány végakarata szerint holttestét hamvasztás után a tengerben kell szétszórni, a gyászoló család ugyanakkor szeretne lehetőséget adni mindazoknak, akik Kolozsváron rónák le kegyeletüket.

Eredetileg 40 ezer fontról volt szó, amihez képest lé­nyegesen kevesebbe, 15 ezer fontba kerülne a hazahozatal. De ez így is iszonyú pénz, átszámítva több mint 5 millió forintról van szó

– nyilatkozta a Borsnak a lány barátnője.

Noémi rokonai és barátai ezért most az interneten, a Fundly közösségi finanszírozáson ke­resztül gyűjtésbe kezdtek. Bár adakozók vannak, még mindig csak alig félmillió forint gyűlt össze.

Bárcsak valakinek lenne hozzáférése a számlájához! Azon bizonyosan nemcsak az elsikkasztott milliók, hanem Noémi pénze is rajta volt. Azt nem tudnám megmondani, pontosan mennyi, de Noémi nem volt kitartott. Önálló, a munkájában sikeres és független nő volt Titus mellett. A pénzéből haza lehetne hozatni. De ez szinte lehetetlen, mert a számlát zárolták, mindent lefoglaltak

– magyarázta a lapnak a lány barátnője.

Borítókép: Bors

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában