különbségek

2018.04.01. 10:37

A migránsok ne itt gondoljanak mást a világról

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a budapesti Idősek Klubjába látogatott.

Budapest belvárosában folytatódott Orbán Viktor országjárása. A miniszterelnök hivatalos közösségi oldalán közzétett videón látható, hogy a kormányfő idős emberekkel, nyugdíjasokkal találkozott, akiknek kifejezte tiszteletét. A látogatás során elmondta, szerinte nagyon kevés olyan idős ember van Magyarországon, aki azért dolgozott egész életében, azért építette fel a háborút követően Magyarországot, hogy egyszer csak kicseréljék hazánk népességét, és összekeverjenek bennünket valami mással – írja a Magyar Idők.

Orbán Viktor Budapest 1. számú egyéni választókerület Fidesz-KDNP-s jelöltje, Hollik István mellett korteskedett, és a Belgrád rakparton lévő Idősek Klubjába látogatott.

A miniszterelnök, akit a helyiek tapssal fogadtak, a találkozón elmondta, biztos abban, hogy nagyon kevés olyan idős ember van Magyarországon, aki azért dolgozott egész életében, azért építette fel a háborút követően Magyarországot, hogy egyszer csak kicseréljék hazánk népességét, és összekeverjenek bennünket valami mással.

Egyre több, más civilizációból érkező ember jön Európába – ha engedjük – akik teljesen másképp gondolkodnak, mást gondolnak a világról

– húzta alá a kormányfő.

Orbán Viktor kiemelte, nincs semmi problémája ezzel, csupán azt szeretné, ha ezek az emberek otthon gondolnák ezt a világról és nem itt.

Ennyi a mi tiszteletteljes kérésünk

– tette hozzá a miniszterelnök, aki mindenkit arra kért, hogy április 8-án menjen el voksolni és mindkét szavazatával a Fidesz-KDNP-t támogassa.

Borítókép: Orbán Viktor Facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában