Üzent

2023.11.21. 21:14

Gyöngyösi: Karácsony megmutatta, hogyan lehet lenyúlni a kampánypénzt

A Jobbik elnöke nem finomkodott.

MW

Gyöngyösi Márton, a Jobbik-Konzervatívok elnöke beszédet mond pártja ünnepi megemlékezésén az 1956-os forradalom és szabadságharc 67. évfordulóján a II. kerületi Mansfeld Péter parkban 2023. október 23-án

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

– Karácsony Gergelynek minden lehetősége meglett volna, hogy Budapesten megmutassa, milyen lenne egy európai, demokratikus Magyarország – jelentette ki Facebook-posztjában  a Jobbik elnöke. Gyöngyösi Márton hozzátette:

Karácsony ehelyett megmutatta, hogyan lehet lenyúlni a kampánypénzt, össze-vissza hazudozni, haverokat pozícióhoz juttatni, meg kamukonzultációkat indítani.

Az autósellenes zöld osztályharcáról már nem is beszélve – fűzte hozzá a politikus, majd hangsúlyozta: a Jobbik-Konzervatívok egy hiteles jelöltet szeretne látni a főpolgármesteri székben, és Dr. Brenner Koloman egyetemi oktatóként, és dékánhelyettesként már bizonyított, most pedig a budapestiek támogatását kéri .

A teljes cikket ITT olvashatja el. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában