Illegális bevándorlás

2023.09.23. 15:35

Rétvári Bence: Brüsszelben szervezni akarják a migrációt, nem megállítani (videó)

Brüsszelben szervezni akarják a migrációt, nem megállítani – mondta az MTI szerint Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára szombaton.

MW

Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára beszél a Szerbiába induló újabb magyar rendőri kontingens búcsúztatásán a Készenléti Rendőrség budapesti központjában 2023. szeptember 19-én

Forrás: MTI

Fotó: Bruzák Noémi

Rétvári Bence hozzátette: 

Ursula Von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke amikor ellátogatott Lampedusa szigetére, amit most már évek óta elfoglaltak az illegális migránsok, akkor is arról beszélt, hogy szervezetté kell tenni az illegális migrációt.

Brüsszelben nem megállítani, hanem szervezni akarják az illegális bevándorlást

 – szögezte le az államtitkár. Rámutatott: folyamatosan napirenden van a migrációs paktum kérdése, ami azt jelenti, hogy a határon migránstáborokat hoznának létre, és kvóták szerint lenne kötelező befogadni az európai országoknak az illegális migránsokat.

Ezt mi természetesen teljes mértékben elutasítjuk

–hangsúlyozta Rétvári Bence.

„A határvadászezred tagjai olykor az életüket kockáztatva védik Magyarország és az Európai Unió határait” – írta Kocsis Máté közösségi oldalán, amelyen egy videót is közzé tett a témáról.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában