Vízilabda Eb

2018.07.24. 18:32

Kikapott a szerbektől a negyeddöntőben a férfiválogatott

Märcz Tamás szövetségi kapitány együttesének egy pillanatig sem volt esélye a világ egyik legjobbja ellen, amely nyolc perc után már 4-0-ra vezetett.

A sült sertéshúst a Zöld Medvében is tradicionális, melegen tálalt káposztaköret és persze magyar bor kíséri<br />Fotó: Bukovszki Péter / MW

A sült sertéshúst a Zöld Medvében is tradicionális, melegen tálalt káposztaköret és persze magyar bor kíséri<br />Fotó: Bukovszki Péter / MW

A magyar férfi vízilabda-válogatott 8-5-re kikapott a címvédő és olimpia bajnok Szerbia csapatától a Barcelonában zajló Európa-bajnokság keddi negyeddöntőjében.

Märcz Tamás szövetségi kapitány együttesének egy pillanatig sem volt esélye a világ egyik legjobbja ellen, amely nyolc perc után már 4-0-ra vezetett. A magyar válogatott az 5-8. helyért folytatja szereplését, csütörtökön 16.45-től a világbajnok horvátok és a legutóbbi kontinensviadalon ezüstérmes montenegróiak összecsapásának vesztesével találkozik.

A magyar csapattal 1991 után fordult elő ismét, hogy nem jutott négy közé az Európa-bajnokságon.

Borítókép: Zalánki Gergő (j) és a szerb Milos Cuk a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság férfi tornáján a negyeddöntőbe jutásért játszott Magyarország – Szerbia mérkőzésen 2018. július 24-én. A magyar válogatott 8-5-re kikapott a címvédő és olimpia bajnok Szerbia csapatától.

MTI Fotó: Illyés Tibor

Ezek is érdekelhetik