galériával

2019.07.31. 17:30

Santana dalok szóltak a Romkertben a Milagro koncertjén

Mintegy ezerötszázan adták át magukat latin hangulatnak a Milagro zenekar kedd esti koncertjén a kecskeméti Romkertben.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: BUS CSABA

Kelet-Közép-Európa egyetlen Santana tribute együttese hetedik alkalommal adott ingyenes koncertet, melynek két vendége is volt, Besnyő Gabi, a Nova Prospectből és Bebe, a Back II Black egykori énekese. A kecskeméti és környékbeli zenészekből álló Milagronak ezúttal is sikerült a latin zenével egy kis vidámságot belecsempésznie a közönség hétköznapjaiba.

A Santana dalok igazi nyári hangulatot teremtettek, melyhez a romkert különleges miliője csak hozzátett. A közönség nem mindennapi képet mutatott, szó szerint minden korosztály képviseltette magát. Ugyanúgy élvezték a latin dallamokat a kisgyerekek, a fiatalok, a 40-es és 50-es korosztály, sőt több 70 év feletti idősebb hölgy és úr is örömmel merült el a zenében. Az elsők között érkezők a romkerti romokon foglaltak helyet, így néhány méterre az együttestől adták át magukat a zenének, a később érkezők pedig széles körívben vették körbe a Romkertet.

A közönségben foglalt helyet David Nájera Rivas, Mexikó budapesti nagykövete. A zenekar jó kapcsolatot ápol a nagykövetséggel, lévén, hogy Carlos Santana mexikói gitáros.

2009 óta jól összeszokott zenekarként az ország számos pontján fellépnek, elsősorban nyáron, a fesztiválszezonban. A következő hetekben koncertet adnak még többek között Csopakon és Budapesten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!