Kultúra

2008.09.17. 09:52

Kreatív GAMF karosok – különdíjas gravírozógép

„A legkreatívabb műszaki megoldás” – ezt a címet nyerte el az a gravírozógép, amelyet a Kecskeméti Főiskola GAMF Karának négyfős csapata tervezett.

K. E.

A veszprémi Pannon Egyetemen megrendezett hobbi CNC építő versenyt az ISEL Hungária Kft. hirdette meg felsőoktatási intézmények hallgatói számára. A vetélkedésre négy egyetem és három főiskola csapata nevezett.

A különdíjat, amellyel a kecskeméti főiskolások teljesítményét jutalmazták, az AUDI Hungária ajánlotta fel. Mindemellett a hírös város csapata a termelékenységi versenyben a második lett, így a különdíjjal együtt a vetélkedő legjobbjai közé került.

A csapat tagjai: Dugár Zsolt, Tóth Gergely, Sebők Gergely, Mécs Miklós. Munkájukat Fodor Antal tanszéki mérnök koordinálta. A különdíjas gép szinte teljes egészében a GAMF Kar Gépgyártás-technológiai Szakcsoportjának szerszámgép laboratóriumában készült, az ott dolgozó technikusok közreműködésével.

[caption id="" align="alignleft" width="600"] A csapat: Dugár Zsolt, Tóth Gergely, Sebők Gergely, Mécs Miklós. Munkájukat Fodor Antal tanszéki mérnök koordinálta
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!