Közélet

2008.06.17. 13:47

A Petőfi Népe nyugdíjasai klubot alapítottak - Képgalériával

A Petőfi Népénél is megalakult a nyugdíjasok klubja. Az első találkozó június 16-án volt a kecskeméti sajtóházban, ahol Gazsó László főszerkesztő-ügyvezető igazgató, Falvi Krisztina gazdasági, Juszkó Anita értékesítési vezető és Tóth László Imre marketing menedzser fogadta a tizenöt fős csoportot.

Pulai Sára

A szépkorúak közül néhányan megnézték a sajtóházat, a munkakörülményeket, hiszen még jónéhányan a Szabadság tériről mentek nyugdíjba.

A szerkesztőségi látogatás után Izsák volt az úticél, ahol elsőként megcsodálhatták azt az európai színvonalú házitészta üzemet, amely Juhász Sándorék családi vállalkozása A fehérköpenyek, cipővédők és sapkák levetése után a helytörténeti gyűjteményben és a pálinka múzeumban Mondok Józsefné kalauzolta a „veteránokat”.

A csapat ezután Kisizsák felé vette az irányt. Félúton betértek a május elején felavatott szabadidő- és horgászparkba. Ott köszöntötte a csoportot Mondok József  polgármester, aki örömmel vette, hogy a Petőfi Népe Nyugdíjas Klub alakuló helyéül Izsákot választotta. Az elöljáró röviden szólt a település büszkeségeiről, a nagyobb munkahelyekről, az Arany Sárfehér eredetvédett borról, amiből egy-egy palackot adott a Helibor Kft. és a város ajándékaként.

A Petőfi Lap- és Könyvkiadó Kft. nyugdíjasainak első találkozójának jelenléti ívét Boda Ilona, Bogárominé Dombi Anna, Darabos Bálint, dr. Gál Sándor, Gál Zoltán, H. Kiss Béláné, Járai Györgyné Selmeczi Katalin, Kerekes Magdolna, Kolozsi Lászlóné Almási Márta, Nagy Ákosné Pulai Sára, Németh Józsefné, Papp Zoltán, Preiszinger András, Sinkovicz László és Tóth Sándor írta alá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!