Közélet

2007.06.06. 19:50

Gyula hazudott: lopással vádolta a rendőröket

Civil ruhás rendőrök törtek be a lakásába vasárnapra virradó éjjel, megverték a keresztfiát, majd a házkutatás során elloptak 40 ezer forintot – jelentette be kedden délben egy 53 éves kecskeméti férfi a kapitányság ügyeletén.

Noszlopy

Állítása szerint ő átaludta a vasárnap hajnali rendőri intézkedést, amit csak reggel mondott el neki a keresztfia. Eszerint házkutatást tartottak a civil ruhás nyomozók a Teleki Pál téri lakásban, és eközben megütötték a Gyulát. Ráadásul eltűnt a 40 ezer is.

A rendőrök a kedden történt bejelentést követően azonnal egy helyszínelő csoportot küldtek a lakásba. Ezzel párhuzamosan pedig megkezdték az adtagyűjtést. Kiderült, hogy egy szó sem igaz a vasárnap hajnali rendőri intézkedésből. Sőt semmilyen civil ruhás társaság – eszerint még magukat rendőrnek kiadó bűnözők sem – jártak a lakásban. Ellenben a Gyula – akit vélhetően megihlettek a más megyékben dolgozó rendőrök által mostanában elkövetett bűncselekmények - találta ki az egészet. Azért, mert „lenyúlta” a keresztapjától a 40 ezret, és ezzel a történettel akarta palástolni a lopást.

 

 

 

Címkék#Bűnügyek

Ezek is érdekelhetik