Közélet

2007.06.21. 07:38

A kecskeméti nő és a kölcsön esete

Csalás miatt nyomoznak egy kecskeméti nő ellen, ismeretlen tetteseket keresnek, akik alumíniumot, rézkábeleket és Ladákat lopnak. A rend őrei az elmúlt 24 órában sem pihentek.

-

Csalás miatt nyomoz a rendőrség egy kecskeméti nő elleni, aki még június 01-én a feljelentőtől kölcsön kért és kapott 2 700 000 forintot, melyre ingatlant ajánlott fel biztosítékként. A feljelentett a tartozást határidőre nem adta meg, és a fedezetre ajánlott ingatlanra ezidő alatt egy pénzintézet is jelzálog jogot jegyeztetett be. A bűncselekménnyel okozott kár: 2 700 000 forint.

Ismeretlen tettes szerdán a reggeli órákban egy kecskeméti Kft. Szolnoki úti telephelyéről alumínium és réz lemezeket és rudakat vitt el. Az okozott kár 200 ezer forint. 

Ez idáig ismeretlen az a tettes is, aki szerdára virradóra egy Tiszakécskén található szivattyúházból villanymotor kondenzátorokat, valamint rézkábeleket és különböző alkatrészeket lopott el 1 500 000 forint értékben. A rongálási kár körülbelül 350 ezer forint.

Nyomoz a halasi rendőrség is ismeretlen tettes ellen, aki a Bocskai utca mögött lévő nyílt parkolóból eltulajdonította a CUR-240 rendszámú, fehér színű, 1300-as Ladát a benne lévő barkácsgépekkel együtt. A lopással okozott kár 350 ezer forint. Később a gépkocsit a mezőőri szolgálat Kiskunhalas külterületén megtalálta.

Címkék#Bűnügyek

Ezek is érdekelhetik