Kék hírek, bulvár

2016.04.29. 11:36

Három körözött férfit és egy eltűnt lányt találtak meg a rendőrök

Kecskemét rendőrei április 27-én három körözött férfit fogtak el, illetve megtaláltak egy eltűnt fiatalkorút is.

police.hu

A rendőrök április 27-én 13 óra 10 perckor a megyeszékhelyen ellenőriztek egy 16 éves helyi lakost. Az igazoltatás során kiderült, hogy a lánnyal szemben két nappal korábban körözést bocsátott ki eltűnés miatt a rendőrség.
 
Az Akció Alosztály munkatársai még aznap 14 óra 53 perckor Kerekegyházán elfogták P. Mihály 62 éves helyi lakost, akivel szemben a Kecskeméti Rendőrkapitányság április 12-én elfogatóparancsot bocsátott ki. A férfi a részére kiszabott helyszíni bírságot nem fizette be, melyet a hatóság elzárásra változtatott át.


 
A rendőrök április 27-én 20 óra 30 perckor Kecskeméten elfogták E. Ervin helyi lakost. A 38 éves férfival szemben két nappal korábban a Kecskeméti Törvényszék bocsátott ki elfogatóparancsot adócsalás bűntett elkövetése miatt.

20 perccel később Jakabszálláson fogták el a rendőrök M. Iván 46 éves helyi lakost, akivel szemben a Kecskeméti Törvényszék április 25-én adócsalás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

 

police.hu -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!