Kék hírek, bulvár

2016.01.07. 05:33

Halálos háztűz Tiszakécskén

Csütörtökre virradó éjjel kigyulladt egy családi ház Tiszakécskén. A tűzoltók egy embert hoztak ki a lángokból, de az életét már nem lehetett megmenteni.

baon.hu

Tűzesethez riasztották a tiszakécskei önkormányzati, valamint a kecskeméti és a kunszentmártoni hivatásos tűzoltókat szerdáról csütörtökre virradó éjszaka. Tiszakécskén, a Szabolcska Mihály utcában egy kétszáz négyzetméteres családi ház belső terében berendezési tárgyak, bútorok égtek – közölte a katasztrófavédelem.

A helyszínre rövid időn belül, elsőként kiérkező tiszakécskei tűzoltók egy vízsugár fedezete mellett behatoltak a nagy területen lángoló épületbe, ahonnan kihoztak egy embert, majd átadták a mentőknek. A sérültet megpróbálták újraéleszteni, de már nem tudták megmenteni az életét.

A lángokat a tiszakécskei, a kecskeméti és a kunszentmártoni tűzoltók együttes erővel, három vízsugárral fékezték meg, húsz tűzoltó dolgozott a helyszínen. Az oltási munkálatokat a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az esettel kapcsolatosan tűzvizsgálati hatósági eljárás indult.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Nézze meg a Kécskei Krónika oltás közben készült képeit!
[/caption]

 

Ezek is érdekelhetik