Kék hírek, bulvár

2015.08.05. 10:41

Frontális ütközés közben kirepült a kocsiból

Frontálisan ütközött két személyautó Jánoshalmán, a Kisszállási úton, a 19-es kilométer közelében kedd este. Egy ember kirepült az egyik autóból.

baon.hu

Frontálisan ütközött két személyautó Jánoshalmán, a Kisszállási úton, a 19-es kilométer közelében kedden este fél 10 előtt nem sokkal. Az ütközés következtében egy ember kirepült az egyik roncsból, akihez mentőt hívtak. Mindkét autó gázüzemű volt, a járművek gáztartályát elzárták a jánoshalmi tűzoltók.

A halasinfo.hu információi szerint egy Volkswagen személygépkocsi meg akart fordulni az úton, amikor a Jánoshalma irányába közlekedő Lexus személyautó frontálisan nekiütközött. Az ütközéstől a VW motorja kiszakadt, mintegy 60 méterre a napraforgó táblában találták meg a tűzoltók. A másik autóból a sofőr kirepült, vélhetően nem használt biztonsági övet. Az általa vezetett Lexus a tetejével fának csapódott. A halasinfo.hu úgy tudja, hogy a férfinál felmerült az ittasság gyanúja.

A balesetben mindkét sofőr súlyos sérüléseket szenvedett, őket a kiskunhalasi kórházba szállították. A műszaki mentés idejére lezárták az utat.

 

Ezek is érdekelhetik