Kék hírek, bulvár

2015.04.20. 17:03

Kővel törte be az autók ablakát

Rövid időn belül három autót is feltört Kecskeméten az a 18 éves férfi, akit szombat reggel kaptak el a rendőrök. Meg is találták nála a kocsikból lopott értékeket.

baon.hu

Április 18-án hajnalban a 18 éves R. Sándor autókat tört fel Kecskeméten. Először a Halasi úti felüljárónál törte be kővel egy autó ablakát, amit valaki észrevett és hívta a rendőröket. A kiérkező járőrök elkapták a tolvajt. Ez után derült ki, hogy az Árpád körúton, valamint a Botond utca és Dózsa György út kereszteződésében is kinézett magának két parkoló autót  a fiatalember, melyeknek az ablakait szintén betörte. Az Árpád körúti jármű utasteréből ellopott egy pulóvert, és a gyári autórádiót is megpróbálta kiszerelni. A lopott pulóver végül nem kellett neki, azt a helyszín közelében eldobta. A másik autóból ellopott egy transmittert, egy pendrive-ot, egy napszemüveget, egy bőrmappát, amiben a jármű szervizkönyve és használati útmutatója volt.

A férfi a kihallgatáson a bűncselekmény elkövetését elismerte.
 
A rendőrség kéri a lakosságot, ha bűncselekményt észlelnek, hívják az ingyenes hívható 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámokat.

 

Ezek is érdekelhetik