Kék hírek, bulvár

2012.12.15. 11:51

Megölte feleségét majd öngyilkos akart lenni a férfi

Megölte feleségét, majd magával is megpróbált végezni egy férfi Kiskunfélegyházán. A halott asszonyra 15 éves lánya talált rá szombaton reggel.

Zs. D.

Gyilkosságig fajult egy családi veszekedés Kiskunfélegyházán. A családi dráma áldozata egy 42 éves nő, akinek holttestét 15 éves lánya fedezte fel szombat reggel.

- A telefonon értesített mentők már csak a 42 éves asszony halálát tudták megállapítani. A sértetten bántalmazás jelei voltak láthatók. A megállapítás szerint a nő halála erőszakos módon következett be - tájékoztatta szerkesztőségünket Nyíkos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A rendőrség által eddig beszerzett adatok alapján a bűncselekmény előzménye egy péntek este kirobbant, majd elfajult vita lehetett.
A halott asszony férjére a rendőrök találtak rá, a férfi a Jókai utcai ház padlásán bujkált. Az 50 éves férfi magában is kárt tett, sérülései súlyosak. Rendőri kíséret mellett kórházba szállították a mentők.
A bűnügyi szemle és a körülmények tisztázása még folyamatban van.

14:30 A Kiskunfélegyházán terjedő szóbeszéd szerint az asszonyt több késszúrással ölték meg. A ház melléképületének padlásán megtalált férfi hasba szúrta magát, de egyelőre nem lehet tudni, hogy öngyilkos akart-e lenni, vagy így próbálta meg másra terelni a gyanút. Úgy tudjuk, hogy a megölt asszony, Judit több munkahelyen is dolgozott, míg férjének évek óta nem volt munkája. A nő egyebek mellett hajnali újságkihordást is vállalt, szombat reggel azonban nem kézbesítette a lapokat. Ez vált gyanússá, keresni kezdték, ekkor derült fény a gyilkosságra.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Az asszonyt vérbe fagyva találta meg a lánya
[/caption]

Úgy tudjuk, hogy a férfi nem italozott, de egy informátorunk rendkívül mogorva és féltékeny embernek írta őt le. Információink szerint már korábban is volt, hogy hangos, olykor tettlegességig fajuló vita alakult ki a férfi és a nő között.

Vasárnap reggelre kiderült: a férfi és a nő - bár közösen nevelték 15 éves lányukat - nem kötöttek házasságot egymással, élettársi kapcsolatban éltek. A megölt asszony januárban lett volna 42 éves.

Ezek is érdekelhetik