Kék hírek, bulvár

2010.02.28. 09:05

Pincéjében lőtte fejbe magát egy férfi

Dunapatajon, egy hétvégi házában egy 45 éves férfi ismeretlen fegyverrel, ismeretlen időpontban fejbe lőtte magát – tudtuk meg Szabó Anitától, a rendőrség sajtóügyeletesétől.

baon.hu

A sértett életben van, a sérülése súlyos, valószínűleg életveszélyes. A sérültet a lánya találta meg. A helyszíni szemle során kiderült,  hogy a férfi ingatlanának pincéjében egy engedélyköteles, kiskaliberű sportpisztollyal lőtte meg magát. Két lövést adott le, az egyik sebezte meg a fejét.

Kecskeméten egy 52 éves férfi feljelentett egy 31 éves szintén kecskeméti férfit, akinek szerdán kölcsönadta Mercedes tehergépkocsiját, de azt a megbeszélt időpontra nem adta vissza.

Határrendészeti híreink:

A határátkelőhelyeken szombaton három szerb, egy palesztin és egy makedón állampolgár ellenőrzése során derült ki, hogy ellenük beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el, illetve nem tudták hitelt érdemlően igazolni magyarországi jogszerű tartózkodásukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!