Kék hírek, bulvár

2008.12.03. 15:14

Olvassa el Zuschlag telefonbeszélgetéseit!

A mai (szerda) tárgyalási napon több olyan hangfelvételt is meghallgatott a bíróság, melyek Zuschlag és korábbi ügyvédje, dr. Szente Zsolt titkosszolgálati eszközökkel rögzített telefonbeszélgetéseit tartalmazták.

Noszlopy

Ezeken a felvételeken Zuschlag egy alkalommal hisztis pi…áknak nevezte a két ügyésznőt. Máskor egyértelmű utalást tett a BM-es kapcsolatára, és arra, hogy a BM majd beszél a Bács-Kiskun megyei rendőr-főkapitánnyal, dr. Király Ferenc rendőr dandártábornokkal, akit 10 hónap múlva indoklás nélkül leváltottak.

Néhány szó szerinti idézet a telefonbeszélgetésekből (több beszélgetésről van szó):

Zuschlag: A BM-el beszéltem, abba maradtak, a főkapitányt holnap felhívják azután ha kell, az ügyésznőt akkor leállítják.

Zuschag: Igen, az bas..ta az ügyésznőt, hogy a rendőrök ku..ára lesz..ják az egész ügyet. Téged is bas…na egyébként, ha te lennél ügyész. Nem?

Zuschlag: Már-már merek bátran telefonálni, az én telefonomat úgy se hallgatják le. Már annyi durva történet van rajta, hogy a fél kormány belebukna.

Zuschlag: Egyébként nem feltételezem, hogy másfél év után elkezdenék lehallgatni.

Zuschlag: Szia Zsolt! Na, hát a BM-ből szóltak, semmi nincsen azt mondják… Kicsit leba…tak, hogy telefonon ne kérjek ilyet, mert hát Isten tudja, az ügyésznő nem kavar-e valamit.

Zuschlag: András is felhívott, azt mondja, hogy mindenki, mindenki idegbeteg. Hát mondom mi a fa..t? Azt mondja a BM, hogy nem tudnak az ügyésznővel mit csinálni, szóval kifejezetten szimpla önszorgalom.

Zuschlag: De most már azt mondom, most már Budapesten is meg volt az összepakolás, gépcsere, minden. Tehát elméletileg én már bárhova mehetek.

Szente: Még azt is kitalálhatnánk, hogy ki legyen az, aki beteget jelent. Egy valaki.
Zuschlag: Te én közben végiggondoltam. A Ladosnak kellene betegállományba mennie. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!