Kék hírek, bulvár

2008.08.11. 14:57

Jelentkezett a török lövöldöző a kecskeméti rendőrségen

Címkék#Kecskemét

Feladta magát a kecskeméti török merénylő a rendőrségen.

Noszlopy

Senol Can (57), aki két évig zaklatott egy magyar nőt, V-né T. Katalint (39) a szerelmével, majd június 26-án megtámadta és pisztollyal térden lőtte az asszonyt a munkahelye előtt.
Ezután – mint korábban hírt adtunk róla – elmenekült a Mária körúti ingatlan és hitelirodából: a kocsiját a kecskeméti stadion előtt találták meg nem sokkal később a rendőrök.[caption id="" align="alignleft" width="300"] Önként jelentkezett a rendőrségen Senol Can
[/caption]


Senol Can ellen nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki, de mostanáig nem került elő. Ma (hétfő) délben, 13 órakor viszont megjelent egy ügyvéd társaságában a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság portáján és dr. Polyák Zsolt rendőr őrnagyot, a főkapitányság bűnügyi osztályvezetőjét keresték.
Polyák őrnagy és egy munkatársa őrizetbe vették a törököt, akinek a kihallgatását tolmács – és az ügyvéd - jelenlétében még várhatóan ma délután megkezdik a rendőrségen. Senol Cant – aki nem hivatalos információink szerint előzetesen elismerte a bűncselekmény elkövetését - jelenleg emberölés kísérletével gyanúsítják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!