Kék hírek, bulvár

2008.04.20. 16:56

Szexuális bűncselemény a börtönben?

A kecskeméti büntetésvégrehajtó-intézetből szállították át két hétre a szegedi börtönbe a magyarcsanádi Pénzes Henrietta meggyilkolása miatt elítélt fiatalember. Két hét is elég volt az újabb bajhoz, szexuális bűncselekménnyel vádolják, az azóta megint Kecskeméten ülő rabot.

hirszerzo.hu

A rendőrség már nem folytatná a K. András ellen szexuális bűncselekmény alapos gyanúja miatt indított nyomozást, a végleges döntést azonban az ügyészség hozza meg. - írja a Délmagyarország.

A lap úgy tudja, nem sikerült bizonyítani, hogy a magyarcsanádi Pénzes Henrietta meggyilkolása miatt elítélt fiatalember január végén a Szegedi Fegyház és Börtönben szexuális bűncselekményt követett el 15 éves zárkatársa ellen. A feljelentést a börtön parancsnoka tette, K. András azonban már az elejétől fogva tagadta mindazt, amit cellatársa állított.

A fiatalember január végén két hetet töltött a szegedi börtönben - egyébként a kecskeméti büntetésvégrehajtási-intézetben tölti büntetését -, egy másik ügyben hallgatták ki a szegedi ügyészségi nyomozók. Ez idő alatt volt a zárkatársa az a fiú, akinek az anyja február elején panaszt tett K. András ellen - írja a lap.

Címkék#krimi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!