Kék hírek, bulvár

2008.04.10. 08:27

Hatmilliós terepjárót loptak a bontóból

Keddről szerdára virradóra Bócsán, a Kecskeméti úton lévő Autóbontó bekerített telephelyéről ismeretlen tettes elvitt egy szürke színű, forgalmi rendszám nélküli Mitsubishi L200 típusú terepjárót, melynek értéke 6 000 000 forint. További kék hírek itt:

Baon.hu

Ismeretlen tettes április 4. és április 9. között Tázláron egy Soltvadkerti utcai házból 500 liter kenőolajat lopott el,  600 000 forint értékben.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság csalás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást egy 47 éves kiskunhalasi nő ellen, akinek a feljelentő ez év januárjában 4 400 000 forintot adott kölcsön. Erről szerződést kötöttek, mely szerint azt a kölcsönkérő nő február 8-ig visszafizeti, ám kötelezettségének nem tett eleget, és a fedezetként bemutatott nagy értékű hímzőgépet sem adta át a feljelentőenk.

Szerdán a délelőtti órákban Baján, egy Poker Clubban az egyik játékgép ún. pénzbehúzó kasszáját feltörte valaki, és 220 000 forint készpénzt vett ki a gépből.

Határrendészeti események:

Kelebia Határrendészeti Kirendeltség, Tompa közúti határátkelőhelyén az elmúlt 24 órában egy horvát állampolgárt irányítottak vissza Szerbia területére, mert a Schengeni Információs Rendszerben történő ellenőrzése során az útlevélkezelő megállapította, hogy vele szemben Németország beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el.

Elfogtak egy montenegroi férfit is, aki szerdán a Kelebia Határrendészeti kirendeltség járőrei Kelebia belterületén igazoltattak, és kiderült, hogy a montenegroi férfi jogszerűtlenül tartózkodik Magyarországon, korábban tiltott határátlépést követett el.

6 000 000 forint. További kék hírek itt: Baon.hu -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!