Kék hírek, bulvár

2008.03.22. 09:03

A lecsapolt autók, a kifosztott tanyák, az utazók és a lőszerek története

A nő bejelentette a vele lakó férfit, mert az engedély nélkül tartott otthon puskát.

Baon.hu

Eljárás indult lőszerrel való visszaélés miatt egy kecskeméti nő bejelentése alapján egy ugyanott lakó 34 éves férfi ellen, aki az egyik ruhásszekrényben tíz sörétes vadászpuska lőszert tartott engedély nélkül.

Ismeretlen tettes péntekre virradóra egy jakabszállási telephely udvarában parkoló hat gépkocsi tanksapkáját lefeszítve, azokból üzemanyagot lopott el, továbbá elvitte a JJN-359 rendszámú, piros színű Iveco Daily platós-billencses teherautót is. A lopással okozott kár: 3 800 000 forint, a rongálással okozott kár: 100 ezer forint.

Pénteken délelőtt egy kiskunfélegyházi üzletből iratokat és 3 316 500 forint készpénzt akart ellopni egy férfi, de zsiványkodása közben tetten érték. A bűncselekmény elkövetésével egy 28 éves bajai férfi gyanúsítható.

A rendőrök keresik azt az ismeretlen személyt, aki pénteken este egy román állampolgárt az M5 autópálya parkolójában meglopott. Figyelmét elterelve gépkocsijából elvitt 600 eurot, 5 ezer forintot, és 1 millió régi lejt. A bűncselekménnyel okozott kár: 258 ezer forint.

Ismeretlen tettes péntekre virradóra egy Tabdi külterültén lévő telephelyről alkalmi lopás módszerével elvitt egy LG típusú új mosógépet, egy új Daewoo mosógépet,  egy Yamaha BWS robogót, és egy Aprilia Goliath robogót. A lopással okozott kár körülbelül: 700 ezer forint.

Őrizetbe vettek a rendőrök egy 17 éves kecskeméti nőt, akinek elfogását a Kalocsai Rendőrkapitányság és a Kecskeméti Városi Bíróság végzése alapján lopás miatt rendelték el.

Határrendészeti híreink:

A Bácsalmás Határrendészeti Kirendeltség eljárást kezdeményezett három szerb állampolgár ellen, akik csütörtökön este Kunbaja külterületén tiltott határátlépést követtek el, melyet a mobil hőkamerás jármű személyzete észlelt. A személyeket előállították a Bácsalmás Határrendészeti Kirendeltségre. A meghallgatásuk során egyikük menekült státusz iránti kérelmet nyújtott be, a másik két embert viszont kiutasításották rendészeink Szerbia területére.

Címkék#Bűnügyek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!